FOTO: Čarobni grah i slatki kruh začinili subotnje prijepodne najmlađim ljubiteljima kazališta @ Opatija

predstava_janko_carobni_grah_poco_loco_2016_opatija

U posljednjem ”nastavku” pričaonica ove sezone, iduće subote vraća se Teatar Poco Loco s pričom ”Ružno pače”, a dojmove našeg fotoreportera možete provjeriti na ovom linku

Opatija – Najmlađa publika na kazališnim programima Festivala Opatija je na pola puta do proljeća. U Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji u subotu prije podne održana je još jedna pričaonica zagrebačkog teatra Poco Loco – ”Janko i čarobni grah”. Usprkos vjetrovitom i prohladnom vremenu hrabri mališani sa svojim roditeljima, njih oko 120, ispunili su gledalište za ovu prigodu prenamijenjenog izložbenog paviljona.

predstava_janko_carobni_grah_poco_loco_2016_opatija_1

– Kako to već obično i biva, naši stalni gosti ”pokolokovci”, uz pripovijedanje, pjesmu i upoznavanje s nekim od glazbenih instrumenata, u radost i smijeh poveli su opatijsku djecu. Tajana Vukelić na harfi i efekti na grafoskopu kao originalna scenografija na jedinstven su način približili Jankove pustolovine i penjanje prema divovom dvoru u oblacima, kazao je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Uz veselo subotnje prijepodne koje su dodatno začinili slatki pekarski proizvodi našeg sponzora Radnik Opatija d.d. i pouku koja kaže da novcem i svim bogatstvom možeš kupiti kuću, ali ne i izgraditi dom, djeca su se do idućeg tjedna oprostila od pričaonica. U posljednjem ”nastavku” ove sezone, iduće subote vraća se Teatar Poco Loco s pričom ”Ružno pače”.

Dojmove našeg fotoreportera možete provjeriti na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!