FOTO: Čarobni likovi Serpentesa zavladali terasom Milenija @ Hotel Milenij

serpentes_magic_teatre_hotel_milenij_2013_2

Terasa Milenija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a na Lungo mare tijekom cijelog spektakla zaustavljali su se brojni znatiželjnici koje je privukao ovaj neobični i na našim prostorima novi koncept zabave. Nakon završenog eventa vidno zadovoljni gosti okupirali su glavne likove te su svojim fotoaparatima željeli zabilježiti dio čarobne atmosfere. A što je zabilježio naš fotoreporter provjetire u nastavku teksta.

Opatija – Posljednji ovoljetni ‘Dinner Show’ uz nastup atraktivnih likova Serpentes Magic Teatra održan je preksinoć na terasi Milenija. Likovi Serpentesa u čarobnim kostimima i pomno uvježbanim koreografijama već su svojom prvom akrobatskom točkom izazvali oduševljenje prisutnih koji su uz, kasnije, ambijentalni perfomance uživali u ukusnim specijalitetima.

Terasa Milenija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a na Lungo mare tijekom cijelog spektakla zaustavljali su se brojni znatiželjnici koje je privukao ovaj neobični i na našim prostorima novi koncept zabave.

Na pozornici, ali i u ambijentu izmjenjivali su se nastupi vokala u glamuroznim kostimima, koji su izvodili najpoznatije šansone, kao i nastupi solista s elementima pantomime i plesa. Uz magiju pokreta svim gostima na terasi podijeljene su kartice ‘Dobrih želja’, a program je završio uz romantičnu atmosferu svijeća i ples s vatrenim bakljama uz zvuke tanga. Nakon završenog eventa vidno zadovoljni gosti okupirali su glavne likove te su svojim fotoaparatima željeli zabilježiti dio čarobne atmosfere.

[nggallery id=918]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!