FOTO: Carpe diem – U Likovnoj poneštrici otvorena izložba Ivne Safundžić i Vere Gambar Mišćević

Eni Šebalj, Ivna Safundžić i Vera Gambar Mišćević

Ivna Safundžić i Vera Gambar Mišćević članice su međunarodne udruge Interinova Matulji koja okuplja članove iz zemlje i inozemstva te tijekom godine donosi niz zanimljivih izložbi. Kako je proteklo otvorenje izložbe pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Ivna Safundžić i Vera Gambar Mišćević

Matulji – U Likovnoj poneštrici prekjučer je otvorena izložba ‘Carpe diem’ autorica Ivne Safundžić i Vere Gambar Mišćević. Članica međunarodne udruge Interinova Matulji koja okuplja članove iz zemlje i inozemstva te tijekom godine donosi niz zanimljivih izložbi.

Ivna Safundžić jedna je od začetnica Udruge, a zajedno sa Verom Gambač Mišćević te ostalim članovima Udruge rade na istraživanju novih tehnika u keramici,ali i edukativnim programima. Izložba je inspirirana proljećem, cvjetnim motivima te je otvorena upravo kao vjesnik buđenja prirode. Izložena umjetnička keramika rađena je tehnikom paljenja na visokim temperaturama (1280 stupnjeva), novim tehnikama kristalizacije glazure te istraživanjem prijelaza glazura iz svijetle u tamne tonove. Ova zanimljiva umjetnička keramika namijenjena je oplemenjivanju interijera i eksterijera te će zasigurno motivirati posjetitelje na novo promišljanje u stvaranju ugođaja u svojim domova.

Kako je proteklo otvorenje izložbe pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!