FOTO: Čeka se kiša koja će otplaviti bivše skladište Trgovačkog @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Skladište Trgova?ko Opatija

Vozači bi svakako trebali izbjegavati ostavljati automobile u blizini bivšeg skladišta, jer je tek jači vjetar dovoljan da ga u potpunosti poruši na prometnicu. Kakvu je stituaciju na terenu zabilježio naš fotoreporter pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Skladište Trgova?ko Opatija

Opatija – Nekadašnje skladište nekadašnje tvrtke Trgovačko Opatija, smješteno u Ulici Bože Milanovića, iznad sjedišta opatijskih vatrogasaca, u izrazito je lošem stanju i vjerojatno ga tek koja kiša dijeli od urušavanja.

Prolomi oblaka jučer i prekjučer veliko su zdanje poplavili te dodatno urušili ionako lošu statiku zgrade, koja već godinama (desetljećima) nije u uporabi. Popustila je krovna konstrukcija i zidovi su se opasno nagnuli prema cesti, stoga je nekad popularno mjesto za parkiranje, pod prozorima ove ruine, sada ”nulta zona” potencijalnih nesreća.

Vozači bi svakako trebali izbjegavati ostavljati automobile u blizini bivšeg skladišta, jer je tek jači vjetar dovoljan da ga u potpunosti poruši na prometnicu. Reagirali su i iz Grada Opatije, ogradivši spornu lokaciju te uputivši vlasniku rješenje za otklanjanje oštećenja.

Kakvu je stituaciju na terenu zabilježio naš fotoreporter pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Skladište Trgova?ko Opatija

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!