FOTO: Četiri dana Bele nedeje tek su rijetke ostavila na nogama – Zaključena još jedna fešta od mladog vina @ Kastav

bela_dedeja_2016_najljepsa_okucinica_kastav_2016_01

Četverodnevna kastavska fešta od mladoga vina završena je serijom kvalitetnih glazbenih nastupa. Tijekom poslijepodneva, nastupili su klapa Nevera, Antonio Krištofić, Funbox te Mauro Staraj i La Banda koji posljednjih godina tradicionalno zatvaraju Belu nedeju. Nekoliko fotografija s posljednjeg dana ovogodišnjeg izdanja pogledajte na ovom linku

bela_nedeja_pondejak_2016_kastav_01

Kastav – Najveći kastavski ”praznik”, Bela nedeja, zaključen je jučer glazbenim, kulturnim i turističkim programom. Zbog loših vremenskih uvjeta otkazan je Mići samanj dječjih vrtića, ali su djeca ipak mogla uživati u predstavi ”Tony i prijatelji – promijeni svijet” u organizaciji Udruge ”Za bolji svijet”.

U prijepodnevnim su satima dodijeljene i nagarade u sklopu turističke akcije ”Volim Hrvatsku, volin Kastav”, a izabrane su najljepše uređena okućnica, prozor i balkon na području Grada Kastva, te najljepše uređena okućnica u kategoriji iznajmljivača.

bela_nedeja_pondejak_2016_kastav_1_01

Nagrade su pripale Neviji Bašić za najljepše uređenu okućnicu kuće na adresi Spinčići 162a, obitelji Škrobonja za najljepše uređen prozor, na adresi Milana Marjanovića 6, te Lili Berić za najbolje uređeni balkon, na adresi Jurjenići 12. U kategoriji iznajmljivača, nagradu je dobila Lučila Jambrek, za najljepše uređenu okućnicu na adresi Trinajstići 45a.

Četverodnevna kastavska fešta od mladoga vina završena je serijom kvalitetnih glazbenih nastupa. Tijekom poslijepodneva, nastupili su klapa Nevera, Antonio Krištofić, Funbox te Mauro Staraj i La Banda koji tradicionalno zatvaraju Belu nedeju.

Nekoliko fotografija s posljednjeg dana ovogodišnjeg izdanja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!