FOTO Ciklus koncerata „Music by the sea“ nastavljen sjajnim nastupom Marka Tolje @ Opatija

Milenij hoteli još jednom su gostima pripremili sjajan i nezaboravan događaj uz Marka Tolju, a kako je proteklo druženje provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Opatija – Nakon niza koncerata posvećenih klapskoj pjesmi, prekjučer je terasa hotela Milenij bila ispunjena melo drugačijim glazbenim izričajem za što su bili zaslužni riječki pjevač Marko Tolja i pijanist Ivan Popeskić.

U toploj ugodnoj ljetnoj večeri, ugodnom ambijentu prožetom mirisima vrhunskih delicija, dominirali su glazbeni utjecaji unikatnog pristupa glazbi, a za svoj solistički koncert u ciklusu koncerata „Music by the sea“, ovaj svestrani pjevač pripremio je spoj obrada jazz i swing svjetskih klasika te kantautorske i autorske pjesme.

Podsjetimo, Tolja je u trinaest godina karijere, održao niz koncerata, osvojio tri Porina, a i nastupao je s Oliverom Dragojevićem u londonskom Royal Albert Hallu. Početkom ove godine objavio je presjek svojih najljepših ljubavnih pjesama na albumu „Tišina – Love Collection“. A glazbene top liste i srca publike osvojio je pjesmama „Sve što nisam ja“, „Tišina“ i „Zaplesale su sjene“.

Ciklus Koncerata „Music By The Sea“ Nastavljen Sjajnim Nastupom Marka Tolje @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

error: Content is protected !!