FOTO Cirkuski street show Emilia the Balancera oduševio posjetitelje Buvljaka u Voloskom

Veliku fotogaleriju s ‘buvljak druženja’ pogledajte u nastavku…

Volosko – Razni predmeti, nošena obuća i odjeća, umjetničke slike, razna književna djela, umjetnine, korisni predmeti, antikviteti, naočale, šalovi, kape mogli su se pronaći na nedavno održanom Buvljaku u Voloskom, koji se odvijao na Puntici i Velom mulu.

Svi su ”artikli” bili ponuđeni po ”popularnim” cijenama – oni najjeftiniji cijenili su se na svega nekoliko kuna, dok je teško bilo pronaći neki predmet kojeg je njegov vlasnik procijenio na više od par desetaka kuna. Za sve one kojima ”second hand” nije prepreka, i imali su pedesetak kuna u džepu, vološćanski Buvljak mogao je solidno napuniti ormar…

No, nije mul jučer bio samo odredište za trgovce i kupce, već i za sve željne druženja, jer uz ”kupi-prodaj” filozofiju program je obogaćen i zabavnim dijelom u kojemu su glavnu ulogu imali žongleri, ali je bila pripremljen face painting za mališane.

– Prezadovoljna sam kako je Buvljak prošao. Zbog nestabilne vremenske prognoze nije bilo previše izlagača, ali bez obzira na to bilo je divno. Ovaj put mi je pomogla udruga Srce za Volosko, a cirkuski street show Emilia the Balancera bio je hit, a ljudi su ‘plakali od smijeha’ i za sam kraj s curama iz Red Raysa zavrtjeli smo vatricu, rekla nam je Sanja Prodan, organizatorica Buvljaka.

Cirkuski Street Show Emilia The Balancera Oduševio Posjetitelje Buvljaka U Voloskom

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Foto: Sanja Prodan, Nives Soldičić

error: Content is protected !!