FOTO: Članovi BK Opatija pripremili poseban navijački punkt na našeg Josipa Rumca @ Učka

navijaci_bodrenje_josip_rumac

– Ma namjerno smo napisali ‘krivo’ jer naš Josip nije s Veprinca, nego Poljana, a u našoj maloj zajednici to čini veliku razliku. Tom porukom htjeli smo ga malo ‘naljutiti’ da posljednje kilometre da sve od sebe i da ostvari što bolji rezultat na etapi, kazali su nam Josipovi kolege koji su pripremili doček. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

navijaci_bodrenje_josip_rumac_2

Učka – Skretanje za bivše odmaralište Učka jučer je privuklo pažnju svih biciklista i njihovih pratećih ekipa obzirom da je na tom punktu priređena ‘navijačka zona’ posebno pripremljena za Josipa Rumaca. Naime, članovi Biciklističkog kluba Opatija, pripremili su posebnu koreografiju s kojom su dočekali natjecatelje, a veliki kamion s kranom na kojem je visio ogroman transparent te nekoliko baklji upotpunili su sliku za pamćenje njihovom počasnom članu Josipu Rumcu.

– Ma namjerno smo napisali ‘krivo’ jer naš Josip nije s Veprinca, nego Poljana, a u našoj maloj zajednici to čini veliku razliku. Tom porukom htjeli smo ga malo ‘naljutiti’ da posljednje kilometre da sve od sebe i da ostvari što bolji rezultat na etapi, kazali su nam Josipovi kolege koji su pripremili doček.

Po uzoru na velike svjetske biciklističke utrke publika je i ovom prigodom ‘pomogla’ biciklistima bodrenjem, trčeći uz same natjecatelje.

navijaci_bodrenje_josip_rumac_2

– Želja nam je bila da naš punkt svima ostane u sjećanju. Kako se i sami bavimo biciklizmom, a s nama je bio i profesionalni biciklist Tomislav Dančulović te Milivoj Miljković koji je tri puta sudjelovao i završio najtežu svjetsku brdsko-biciklističku utrku ‘Cape epic’, dali smo sve od sebe da to napravimo kako treba, tj. da stvari koje su nama bitne tijekom utrke omogućimo i ostalim natjecateljima, dodali su iz BK Opatija.

Organizatori ovog malog dočeka nadaju se da će se utrka održati i slijedeće godine te da će još organiziranije i masovnije pripremiti navijanje i bodrenje. Do tada, samo poruka za kraj.

Go, Josip go!!!!

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Oliver K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!