[FOTO] Članovi Hrvatskog društva kolekcionara militarije Liburnijskog kraja sudjelovali na ’19. susretu starodobnih vojnih vozila’

Članovima Hrvatskog društva kolekcionara militarije Liburnijskog kraja pridružio se je i Air-soft tim „Sabaka“ iz Rijeke, s tri člana, predvođeni Emilom Škorjanecem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karlovac – Povijesna postrojba ‘Karlovački počasni vod ZNG-91.’ organizirala je prošle subote ’19. susret starodobnih vojnih vozila’ i obilazak crte bojišnice, iz perioda Domovinskog rata.

Hrvatsko društvo kolekcionara militarije, sudjelovalo je na susretu, gdje su svoje kolekcije izložili predsjednik Damir Batistić, dopredsjednik Čestmir Komarek i član Damjan Komarek. Izlaganju svojih eksponata, ovoga puta, pridružio se je i Air-soft tim „Sabaka“ iz Rijeke, s tri člana, predvođeni Emilom Škorjanecem. Nakon okupljanja sudionika, posjetitelja i gostiju, na trgu bana Jelačića, stara Zvijezda u centru grada Karlovca, registracije pristiglih vozila i vozača te, vojničkog doručka, uslijedilo je svečano otvaranje susreta, koji je otvorio predsjednik OO, gen.boj./mir Ljubo Ćesić.

Na cjelodnevnom druženju, obilaska crte bojišnice iz perioda Domovinskog rata, sudionicima susreta, ispričano je puno detalja iz tog perioda i viđene su brojne važne lokacije. Pred sam kraj susreta, podijeljene su zahvalnice i priznanja zaslužnima, te se je druženje nastavilo, uz objed i evociranje uspomena na Domovinski rat.

Članovi Hrvatskog Društva Kolekcionara Militarije Liburnijskog Kraj Sudjelovali Na ’19. Susretu Starodobnih Vojnih Vozila’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Piše: Damir Batistić
Fotografije: Damir Batistić i Dubravko Halovanić

error: Content is protected !!