FOTO: Članovi Planinarskog društva Opatija održali radnu akciju na Učki

planinarsko_drustvo_opatija_2016_radna_akcija_proljece_2016_01

Radna akcija završila je zasluženim ručkom i prigodnim druženjem njezinih sudionika u Planinarskom domu ”Poklon“, a nekoliko fotografija s akcije pogledajte na ovom linku

planinarsko_drustvo_opatija_2016_radna_akcija_proljece_2016_1_01

Poklon – Članovi Planinarskog društva ”Opatija“ jedva su dočekali lijepo vrijeme da mogu napokon održati proljetnu radnu akciju, koja je bila već zakazana za prethodni vikend, no odgođena zbog lošeg vremena.

– Četrdesetak članova bilo je podijeljeno u nekoliko timova. Jedan tim bio je zadužen za uređenje Planinarskog doma ”Poklon“: generalno čišćenje unutrašnjosti samog doma, grublje radove oko uređenja okućnice, sadnju cvijeća, a ostali su timovi radili na terenu, uglavnom na putovima među planinarima već dobro poznate i izvrsno posjećene Opatijske planinarske obilaznice. Markiran je put koji vodi od ceste za Vranju prema sedlu Vojak – Suhi vrh, očišćene su staze i obnovljene markacije do Orlovih stijena, izrađene drvene stepenice na skliskom terenu pod Poljanama te očišćen put od Poljana do Pećnika. Radna akcija završila je zasluženim ručkom i prigodnim druženjem njezinih sudionika u Planinarskom domu ”Poklon“, javili su iz PD Opatija.

Nekoliko fotografija s akcije pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net