FOTO: Cvijet kamelije zaživio kao slastica @ Opatija

liburnijanet-cvijet-kamelije-zazivio-kao-slastica-opatija-1…brojnim građanima Opatije jučer je prezetnirana ponuda slastica inspirirana cvijetom kamelije…
…ove slastice postat će i dio trajne opatijske gastronomske ponude, a veliku foto galeriju možete pogledati klikom na ovaj link

Opatija – Hoteli Adriatic, Ambasador, Bristol, Imperial, Milenij, Miramar, Mozart te restorani Kamelija, Le mandrać i Ugostiteljska škola Opatija prezentirali su jučer u villi Angiolini radove svojih slastičara inspirirane cvijetom kamelije.
Na prezentaciju ”Od prekrasnog cvijeta kamelije do slasne slastice i koktela” odazvao se i velik broj opatijskih građana, koji su predstavljene delicije imali priliku i kušati. A takvu će priliku imati i turistički posjetitelji Opatije, jer nova će gastronomska ponuda zaživjeti i u opatijskim slastičarnama tijekom čitave godine.
– Nismo ni sami svjesni koji turistički potencijal nam stoji na raspolaganju, i kakve nove proizvode možemo ponuditi našim gostima. Večeras prezentiramo novu gastronomsku ponudu baziranu na cvijetu kamelije, koja će postati i trajni dio opatijske gastronomije, kazala je predsjednica Udruge ljubitelja kamelija Yasna Skorup Krneta, predsjednica Udruge ljubitelja kamelija ”Iginio Scarpa”, koja je i organizirala ovaj skup u Hrvatskom muzeju turizma.

Liburnija.net: Leonora Surian & Ljubitelji kamelija @ Vila Angiolina, Opatija

Liburnija.net: Leonora Surian & Ljubitelji kamelija @ Vila Angiolina, Opatija


…foto galeriju možete pogledati klikom na ovaj link
Davor Žic / Liburnija.net
Foto: David Kurti
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!