FOTO: Dan jabuka privukao brojne kupce – Uživali u soku, džemovima i slasticama @ Matulji

3_dan_jabuka_matulji_veletrznica_2016_01

Uz jabučne plodove koji su se, ovisno o sorti, prodavali uglavnom po cijeni do 7 ili 8 kuna za kilogram, izlagači su predstavili i sokove od jabuka, zanimljive džemove, ali i slastice poput pite od jabuka ili ”jabuke u šlafroku”. Nekoliko fotografija koje smo jučer snimili pogledajte na ovom linku

3_dan_jabuka_matulji_veletrznica_2016_1_01

Matulji – Dan domaće jabuke i proizvoda od jabuka ponovo je privukao velik broj posjetitelja i kupaca na Regionalnu veletržnicu Rijeka – Matulji. Treće izdanje ovog sajma, svojevrsne jesenje tradicije matuljske veletržnice, okupilo je desetak proizvođača jabuka i proizvoda od jabuka, koji su ovog puta dobili novu sajmenu lokaciju – smješteni su u jedan od slobodnih unutarnjih prostora veletržnice i područje oko njega.

U ponudi su bile jabuke hrvatskih proizvođača, koje su kupci mogli kupiti izravno iz njihovih ruku i saznati sve o njihovom uzgoju, kvaliteti i okusu. Uz jabučne plodove koji su se, ovisno o sorti, prodavali uglavnom po cijeni do 7 ili 8 kuna za kilogram, izlagači su predstavili i sokove od jabuka, zanimljive džemove, ali i slastice poput pite od jabuka ili ”jabuke u šlafroku”.

Nekoliko fotografija koje smo jučer snimili pogledajte na ovom linku

3_dan_jabuka_matulji_veletrznica_2016_2_01

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!