FOTO: Dan općine Lovran

lovran_opcina_smLovran – Svečanost povodom obilježavanja Dana općine Lovran i blagdana sv. Jurja sinoć je održana u hotelu Excelsior. Lovrance i njihove goste pozdravila je predsjednica Općinskog vijeća Đurđica Tancabel, dok su u programu sudjelovali grupa Bonaca, lovranski pjevački zbor te učenici lovranske osnovne škole.
Također , na svečanosti su uručena općinska javna priznanja, koja su preuzeli Milan Škorić, predsjednik lovranske UHDDR te osnivač i najstariji član Lovačkog društva ”Kobac 1960” – Josip Mišćenić.
Udruga branitelja nagrađena je za postignuća i doprinos u području društvenog života, a lovačko društvo za postignuća i doprinos u području unapređivanja čovjekovog okoliša i gospodarstva.
lovran_opcina_os
– Možemo biti zadovoljni što smo unatoč nepovoljnim vremenima prošle godine uspjeli realizirati naše programe i što smo ove godine započeli neke kapitalne investicije. Obnova parka, tržnice i ograde obalnog puta, samo su neki projekti koji su trenutno u realizaciji te su nastavljeni radovi na vodoopskrbi Visoke zone, rekla je Đurđica Tancabel.
bleiburg
esc_4284

Josip Mišćenić - osnivač lovačkog društva Kobac

Josip Mišćenić - osnivač lovačkog društva Kobac


Milan Škorić - UHDDR

Milan Škorić - UHDDR


esc_4211
esc_4214
Foto i tekst: David Kurti

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net