FOTO: Dan otvorenih vrata manifestacije Ožujak – oaza wellnessa privukao ljubitelje zdravlja i vježbanja @ Opatija

ozujak_oaza_wellnessa_opatija_2015 (19)

Centralno mjesto svih zbivanja bila je Villa Angiolina, gdje su wellness centri, dentalne klinike i medicinske ustanove predstavile svoju promotivnu ponudu kojom su se uključili u ovo događanje u organizaciji Turističke zajednice Opatija. Veliku fotogaleriju Dana otvorenih vrata manifestacije pogledajte na ovom linku

ozujak_oaza_wellnessa_opatija_2015 (27)

Opatija – Sunčan dan, idealan za kretanje i rekreaciju, zanimljivim je programima posvećenim wellnessu i zdravlju upotpunio Dan otvorenih vrata manifestacije Ožujak – oaza wellnessa u Opatiji. Centralno mjesto svih zbivanja bila je Villa Angiolina, gdje su wellness centri, dentalne klinike i medicinske ustanove predstavile svoju promotivnu ponudu kojom su se uključili u ovo događanje u organizaciji Turističke zajednice Opatija.

Istovremeno, u parku Angiolina i duž lungomara održavali su se programi sporta i tjelovježbe kao što su pilates, sportska rekreacija za umirovljenike, aktivne šetnje, ples na šipki, baby dance i hip hop kids programi te druge aktivnosti.

ozujak_oaza_wellnessa_opatija_2015 (13)

Zanimljivo je bilo i u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer gdje su održana stručna predavanja u organizaciji Thalasso Wellness Centra posvećena zdravoj prehrani, rješavanju stresa i praćena pokaznim vježbama, nakon čega je u parku pred paviljonom održan trening aerobica.

Veliku fotogaleriju Dana otvorenih vrata manifestacije pogledajte na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!