FOTO: Dan otvorenih vrata zdravlja i sunčano subotnje mnoge ‘natjerali’ na sportske aktivnosti @ Opatija

oaza_wellness_ozujak_2016_opatija

Aktivni programi održavali su se na terasi hotela Kvarner i, u suradnji sa sunčanim subotnjim jutrom, privukli mnoge zainteresirane građane koji su se zaželjeli sportskih aktivnosti nakon dugog kišnog perioda… Sve to provjerite u našoj velikoj foto-galeriji.

oaza_wellness_ozujak_2016_opatija_1

Opatija – Rekreativni programi, aktivne šetnje lungomarem, sportski treninzi visokog intenziteta, zumba , ali i zanimljive radionice i prezentacije obilježili su subotnje prijepodne. Naime, tada je, u sklopu manifestacije Ožujak oaza wellnessa održan bogat program Dana otvorenih vrata zdravlja i wellnessa u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije.

Na Sajmu zdravlja i wellnessa u Villi Angiolini predstavili su se wellness centri i klinike iz Opatije, Rijeke i Lovrana, koji su za sve posjetitelje pripremili posebne pogodnosti, popuste te promotivne aktivnosti, ali i održali stručna predavanja o svjetskim wellness trendovima, suvremenim tretmanima i tehnikama.

Aktivni programi održavali su se na terasi hotela Kvarner i, u suradnji sa sunčanim subotnjim jutrom, privukli mnoge zainteresirane građane koji su se zaželjeli sportskih aktivnosti nakon dugog kišnog perioda…

Sve to provjerite u našoj velikoj foto-galeriji.

oaza_wellness_ozujak_2016_opatija_2

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!