FOTO: Dan posvećen šparuga okrunio odličan koncert @ Brseč

Saša Dejanović

Saša Dejanović

– Svi izvođači su bili odlični, no posebno bih istaknuo nastup Saše Dejanovića na gitari, koji je zaista bio poseban, kazao nam je Riccardo Staraj, koji uz vođenje programa imao i dvije poetske intervencije.

Brseč – Zanimljiv program održao se prošle subote u Brseču, a počeo je u memorijalnoj kući Eugena Kumičića, predavanjem o šparogama, koje su održale prof.dr.sc. Slavica Dudaš i Estera Jelača.

Predavanje o šparugama...

Predavanje o šparugama…

Po završetku predavanja, u crkvi svetog Jurja, održan je Uskršnji koncert na kojem su nastupili duo Da Capo, zborovi Sv. Juraj, Mareta, Halubje te Saša Dejanović na gitari. Po završetku kulturnog programa, u konobi Batelan pripremom fritaje od šparuga zaključeno je druženje u Brseču.

– Bilo je fenomenalno, jedan od najboljih koncerata ikad održanih u Brseču, a moram napomenut da je ove godine predavanje o šparogama pratilo duplo više posjetitelja nego lani, što nas izuzetno veseli. Svi izvođači su bili odlični, no posebno bih istaknuo nastup Saše Dejanovića na gitari, koji je zaista bio poseban, kazao nam je Riccardo Staraj, koji uz vođenje programa imao i dvije poetske intervencije.

Veliku fotogaleriju iz Brseča pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!