FOTO: Dan sporta prošao u dobroj formi @ Matulji

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva najmlađi stanovnici Matulja mogli su se upoznati s matuljskom sportskom ponudom, ali i okušati u zabavnim igrama koje su im pripremili ogranizatori.

Matulji – Vrijeme nas je poslužilo, jako puno djece se odazvalo, kao i njihovih roditelja. Uostalom, sve ono što radimo, radimo upravo zbog njih, te nam je stoga drago da smo postigli cilj da djeca vide svih trideset klubova koji djeluju u Matuljima, da isprobaju igre bazirane na nekim od najpopularnijih sportova te da mogu izabrati sportsku aktivnost koja im najviše odgovara, kazao je predsjednik Zajednice sportskih udruga Matulja Neven Jušić na jučerašnjem Danu sporta što se održao u organizaciji ustanove kojoj je na čelu, a koji je privukao stotine djece na školsko igralište u Matuljima.

Tamo su imali prilike natjecati se sa svojim vršnjacima u igrama kao što su tronoga trka, vježbe preciznosti gađanja, utrka u vrećama, potezanje konopa, a pritom ih je na ostvarivanje što boljeg rezultata bodrio voditelj Valerio Benčić Vale.

Osim igranja, mališani su mogli razgledati sve što im matuljski sport pruža – jer na štandovima na trgu ispred Općine predstavilo se trideset matuljskih sportskih klubova – te odabrati onaj najprivlačniji.

Kako je proteklo jučerašnje poslijepodne u Matuljima provjerite u fotogaleriji.

[nggallery id=397]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Oliver K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!