FOTO: Dani sporta ispunili sportsku dvoranu dječjim smijehom i natjecateljskim duhom @ Matulji

dan_sporta_matulji_2014

Tradicionalno zbivanje u organizaciji lokalne samouprave i Zajednice sportskih udruga smišljeno je s ciljem prezentacije svih matuljskih sportskih kolektiva, kako bi djeca zainteresirana za sport mogla dobiti dovoljno informacija za svoj izbor. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Sportskoj dvorani pogledajte na ovom linku

dan_sporta_matulji_2014_1

Matulji – Velika gužva vladala je u školskoj sportskoj dvorani u Matuljima jučer poslijepodne, a posjetitelje svih generacija privukla je manifestacija Dani sporta Općine Matulji.

Tradicionalno zbivanje u organizaciji lokalne samouprave i Zajednice sportskih udruga smišljeno je s ciljem prezentacije svih matuljskih sportskih kolektiva, kako bi djeca zainteresirana za sport mogla dobiti dovoljno informacija za svoj izbor.

dan_sporta_matulji_2014_2

Tako je i jučer najbrojnija publika bila ona najmlađa, što i ne čudi jer su se u sklopu čitavog događanja odražale i zabavne igre, odnosno natjecanje natjecanje osnovnoškolaca od 1. do 4. razreda, dok je nešto ”ozbiljniju” publiku okupilo predstavljanje knjige ”Otkrivam šah” autora Milovana Matetića, te simultanka– šahovski meč protiv deset suparnika istovremeno koju je odigrao riječki velemajstor Marin Bosiočić.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Sportskoj dvorani pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!