FOTO: Dino Antonić i Iva Gortan uz pratnju banda 4 Shades oduševili publiku u Old school pubu

dino_antonic_4_shades_old_school_pub_opatija_iva_gortan (1)

Uz standardni repertoar koji band izvodi u drugom setu priključila im se mlada pjevačica Iva Gortan koja trenutno sudjeluje u glazbenom natjecanju ‘ The Voice – najljepši glas Hrvatske’ koji se emitira na HRT-u. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Old school pubu pogledajte na ovom linku

dino_antonic_4_shades_old_school_pub_opatija_iva_gortan (2)

Opatija – Početak koncertnog vikenda u Old school pubu obilježio je swing, jazz i pop u izvedbi vrsnih vokalista. Naime, na klupskoj pozornici nastupio je Dino Antonić i 4 Shades band u sastavu Zvonimir Radišić (gitara), Dorian Cuculić (klavijatura), Dino Ivelja (bas) i Sandro Legan (bubanj).

Uz standardni repertoar koji band izvodi, u drugom setu priključila im se mlada pjevačica Iva Gortan koja trenutno sudjeluje u glazbenom natjecanju ‘ The Voice – najljepši glas Hrvatske’ koji se emitira na HRT-u.

Podsjetimo, Dino Antonić je riječki pjevač koji počinje svoj glazbeni put još u ranom djetinjstvu. Trenutno je stalni član vokalne skupine Octachord, Vokalnog Studija Rijeka te samostalno nastupa s bendom 4 Shades s kojima pjeva poznate pjesme različitih stilova u pop/jazz obradama. Instrumental bend 4 Shades poznat je i pod nazivom – Maraton bend, obzirom da su članovi proizašli iz Studija Maraton. Prate mnoge poznate pjevače, a s Dinom surađuju već par godina kroz nastupe i razne suradnje…

dino_antonic_4_shades_old_school_pub_opatija_iva_gortan (3)

Večeras je na rasporedu nastup ‘Happy-Go-Lucky’ dua kojeg čine Tamara Dorčić (vokal) i Andrej Karan (gitara). Repertoar koji izvode u zanosnim akustičnim obradama obuhvaća svjetske rock i pop hitove (Adele, Queen, No Doubt, Elvis Presley, Alanis Morissette, The National, Duffy. Tribute band ‘Metalika moj dobar drugar’ na rasporedu je sutra, 20. veljače, a prema najavi, sve ljubitelje legendarne Metallice očekuje dva i pol sata žestokog zvuka!

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Old school pubu pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net