FOTO: Dino Rađa i Alan Stein održali predavanje za trenere @ Matulji

dino_rada_alan_stein_kosarkaski_kamp_matulji_2016_2_01

Osim Dina Rađe predavanja je držao i Alan Stein koji je u svojoj plodnoj karijeri surađivao s brojnim košarkašima, a Kevin Durant, Kobe Bryant i Kyrie Irving samo su neki od njih. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u matuljskoj sportskoj dvaorani pogledajte na ovom linku

dino_rada_alan_stein_kosarkaski_kamp_matulji_2016_1_01

Matulji – Prošle subote u matulsjkoj školskoj sportskoj dvorani održan je košarkaški kamp na kojem su su učestvovali treneri iz Turske, FInske, Češke, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Kamp je održan u organizaciji sportske agencije ‘in Croatia’ i Košarkaškoga kluba Matulji, dok se u ulozi demonstratora našla juniorska ekipa Košarkaškoga kluba Kvarner, dok su igračke i trenerske tajne predstavili proslavljeni hrvatski košarkaš DIno Rađa i izvrsni trener Alan Stein.

dino_rada_alan_stein_kosarkaski_kamp_matulji_2016_3_01

– Kamp je skromni pokušaj da se poboljša način na koji naši domaći treneri rade s budućim košarkašima i jako nam je drago da smo uspjeli dovesti trenera Alana Steina, koji je jedan od najboljih svjetskih trenera za fizičku pripremu košarkaša. Kevin Durant, Kobe Bryant i Kyrie Irving samo su neki od vrhunskih igrača s kojima je surađivao u svojoj plodnoj karijeri. Uz njega predavanje je održao i DIno Rađa, proslavljeni hrvatski košarkaš te jedan od najboljih europskih centara svih vremena, kazao nam je Ivan Verunica, uime organizatora uz napomenu da su svi treneri zaosta mogli dobiti odlične informacije i naputke kako raditi s klincima.

.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u matuljskoj sportskoj dvaorani pogledajte na ovom linku

dino_rada_alan_stein_kosarkaski_kamp_matulji_2016_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!