FOTO: Dječja pjesma i smijeh odzvanjali lučicom – Održana Mića ribarska fešta @ Ičići

Osim inspirativnih nastupa mališana Dječjeg vrtića i područne škole Ičići tu su se našli i mađioničarski trikovi, zanimljivi nastupi Mažoretkinja grada Opatije i Liburnijskih mažoretkinja te mini disco. Fotogaleriju s ribarske fešte pogledajte na ovom linku

Ičići – U Lučici Ičići jučer je održana Mića ribarska fešta čime je i službeno otvorena ljetna turistička sezona. Kao i proteklih godina brojni posjetitelji mogli su pratiti bogat program kojeg su pripremili mališani, učitelji i odgajateljice iz Dječjeg vrtića i područne škole Ičići.

– Prilika je ovo za promociju lokalnih običaja, jer krajem školske godine mališani Dječjeg vrtića i područne škole Ičići kroz pjesmu, recitacije i plesove imaju priliku interaktivno sudjelovati u programu i tako kroz društvenu participaciju o vlastitoj kulturi, simbolično i na jedinstven način otvoriti ljetnu sezonu. Programu su se svojim izvedbama priključile Mažoretkinje grada Opatija i Liburnijske mažoretkinje, a za sve željne malo magične avanture i čarolije održan je Magic Show i Mini Disco uz DJ Vedrana koji su tematski bili uklopljeni u cijelo događanje. Sve aktivnosti vezane uz ribolov i načine ribarenja posjetitelji su mogli saznati od lokalnog Športsko ribolovnog kluba, poručili su organizatori iz Turističke zajednice mjesta Ičići.

Miću ribarsku feštu organizirali su zajedničkim snagama Dječji vrtić i Područna škola Ičići te Turistička zajednica mjesta Ičići uz pomoć sponzora iz bistroa Lučica, dok je ugostiteljski dio ponude pripremila vrijedna ekipa restauranta ”Aurora”.

Fotogaleriju s ribarske fešte pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!