FOTO: Dječji dan ispunio Lovran pjesmom, plesom, glumom i hrpom dobrog raspoloženja

Uz Dječji dan, u proteklom su se razdoblju u Lovranu dogodila još dva zanimljiva događanja vezana uz mališane – svoj prvi koncert održali su u Galeriji Laurus novi članovi Puhačkog orkestra, a početkom mjeseca održan je i malonogometni Coca Cola Cup. Veliku fotogaleriju s navedenih događnja pogledajte u nastavku teksta…

Lovran – Tradicionalni lovranski Dječji dan okupio je velik broj mališana iz lovranske škole i vrtića, ali i djecu iz Doma Ivana Brlić Mažuranić, polaznike lovranskog odjela Umjetničke škole Matka Brajše iz Labina, polaznike Plesne radionice Društva „Naša djeca“ Opatija i druge zaniteresirane „klince i klinceze“.

Zanimljivim glazbenim i scenskim programima predstavili su sav raskoš svog talenta, vještina i znanja koja su usvojili u proteklih godinu dana, a sedmo izdanje Dječjeg dana Lovran dao im je priliku da steknu i nova.

Naime, tijekom dana održan je niz edukativnih radionica kao što su Fotkaonica, Pričaonica ili Mali graditelji koji je zainteresirao brojne sudionike ove „dječje fešte“. Za dobru atmosferu izborom glazbe pobrinuo se DJ Miro, a za gastronomski dio događanja lovranski ugostitelji.

Čitav program zaključen je predstavom Dječjeg vrtića Lovran „Papač ružnih snova“, a sve to zabilježili su i naši fotoreporteri.

Uz Dječji dan, u proteklom su se razdoblju u Lovranu dogodila još dva zanimljiva događanja vezana uz mališane – svoj prvi koncert održali su u Galeriji Laurus novi članovi Puhačkog orkestra, a početkom mjeseca održan je 25. tradicionalni nogometni turnir “Sv. Juraj 2018. na kojem su sudjelovale ekipe NK Draga, NK Klana, NK Rječina iz Dražica i domaćini iz NK Lovran.

Fotogaleriju s lovranskih sportskih, glazbenih i edukativnih događanja pogledajte na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!