FOTO: Doajeni MIK-a Karin Kuljanić i Dule Bonaca rasplesali brojne ljubitelje karnevala @ Opatija

maskarani tanac dule bonaca karin kuljanic opatija dvorana 2017 (1)

Kako je proteklo karnevalsko druženje uz Duleta i Bonacu te Karin Kuljanić provjerite u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

maskarani tanac dule bonaca karin kuljanic opatija dvorana 2017 (4)

Opatija – Prvi kat opatijske sportske dvorane Marino Cvetković ove godine je poslužio kao izvrstan prostor za organizaciju pusnih tanci, a iz subote u subotu, privlačio je veliki broj ljubitelja karnevala koji su nekad suvereno vladali plesnim podijem u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Od onda se mnogo toga promijenilo, ali ne i band, pa je brojna publika s guštom tancala te pjevušila brojne hitove našeg legendarnog Duška Jeličića Duleta i njegove Bonace.

maskarani tanac dule bonaca karin kuljanic opatija dvorana 2017 (2)

Osim Duleta svake subote pridružio im se i gost iznenađenja, a na finalnom tancu, čast da zatvori šušur u dvorani pripao je doajenki MIK-a Karin Kuljanić.

‘Zami me sobun sakamo’ te ostale poznate uspješnice koje su obilježile posljednjih 20 godina festivala Melodije Istre i Kvarnera oduševile su publiku koja je pjevušila zajedno s Karin.

Kako je proteklo karnevalsko druženje uz Duleta i Bonacu te Karin Kuljanić provjerite u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

maskarani tanac dule bonaca karin kuljanic opatija dvorana 2017 (3)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!