FOTO: Dobra glazba, vino i rižoto – Humanitarna akcija ‘Od djece djeci’ oduševila brojne posjetitelje @ Kastav

humanitarni_koncert_supercover_band_d_beni_band_doris_vlah_luka_danculovic_simon_kastav_2016 (2)

Glazba je bila tek jedan dio šarolikog showa koji je ugostio i trenutačno ”najvruće” kvarnerske kulinarske zvijezde, finalisti emisije ”3, 2, 1, kuhaj!” Doris Vlah i Luku Dančulovića koji su spravili kastavski rižoto. Veliku fotogaleriju s više od 70 fotogrfija pogledajte na ovom linku

humanitarni_koncert_supercover_band_d_beni_band_doris_vlah_luka_danculovic_simon_kastav_2016 (6)

Kastav – Fešta gastronomije, enologije i glazbe, ali nadasve humanitarnosti, održala se jučer poslijepodne na kastavskoj Fortici, i privukla veliki broj mještana i posjetitelja.

Pod naslovom ”Od djece djeci” održan je humanitarni koncert s ciljem kupnje infuzijskih pumpi za Dječju bolnicu Kantrida, a nastupila su dva poznata kastavska benda – D’Beni band i Supercover kojima se u pauzama pridružio DJ Simon, a čitavu priču obilježio je zajednički nastup svih sudionika koji su tom prilikom izveli pjesmu Tango od megapopularne grupe Vatra obzirom da najavljeni pjevač Vatre Ivan Dečak nije stigao na koncert.

No, glazba je bila tek jedan dio šarolikog showa koji je ugostio i trenutačno ”najvruće” kvarnerske kulinarske zvijezde, finalisti emisije ”3, 2, 1, kuhaj!” Doris Vlah i Luku Dančulovića koji su spravili kastavski rižoto uz pomoć učenika Ugostiteljske škole Opatija.

humanitarni_koncert_supercover_band_d_beni_band_doris_vlah_luka_danculovic_simon_kastav_2016 (1)

Sljubila se ta hrana s vinima koje je doniralo dvadeset nagrađivanih članova Udruge Belica, ali i proizvodima istarskih vinara koji su ”blago svojih podruma” također ponudili na degustaciju”.

Idejni začetnik ovog humanitarnog događanja, kao i brojnih drugih sličnih aktivnosti na Kastvu, jest glazbenik Andy Cech, koji je ovog puta voditeljsku palicu prepustio Nikoli Peršiću iz grupe Koktelsi.

Veliku fotogaleriju s više od 70 fotogrfija pogledajte na ovom linku

humanitarni_koncert_supercover_band_d_beni_band_doris_vlah_luka_danculovic_simon_kastav_2016 (5)

humanitarni_koncert_supercover_band_d_beni_band_doris_vlah_luka_danculovic_simon_kastav_2016 (3)

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net