FOTO: Dodijeljene nagrade Grada Opatije

Oleg Mandić

Oleg Mandić

…povelju ću uokviriti i objesiti na zid, a novčanu nagradu donirati ću u dobrotvorne svrhe – kazao je Mandić…
…veliku fotogaleriju, sa svečane sjednice, pogledajte klikom na ovaj link

Opatija – U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner sinoć je održana svečana sjednica opatijskog Gradskog vijeća, povodom Svetog Jakova, zaštitnika grada i Dana Grada Opatije. Na istoimenoj sjednici dodijeljene su nagrade Grada Opatije, program je vodio Robert Ferlin, dok su u zabavnom djelu nastupili Mario Lipovšek Battifiaca, Matea Majerle, Dražen Turina Šajeta, Andrej Babić i Robert Grubišić.
Ranka Bonačić i Đurđica Pažin

Ranka Bonačić i Đurđica Pažin


Nagradu za životno djelo dobio je Oleg Mandić, titula počasnog građanina dodijeljena je Miklosu Takacsu, Mađaru koji je promovirao Opatiju i produbljivao prijateljske veze između Balatonfüreda i Opatije. Godišnje nagrade Grada Opatije dobili su Foto Luigi (gospodarstvo), Odbojkaški klub Opatija (muški i ženski), karatistica Jelena Kovačević (sport), Sanja Škorić i Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije za dostignuća na području društvenih djelatnosti, te Melinda Kostelac za područje kulture.
Osim nagrada uručene su i gradske zahvalnice prof. Nadi Bodiroga Vukobrat, Robertu Žiguliću, bivšem vološćanskom župniku – velečasnom Josipu Šimcu te Autotransu.
Novi počasni građanin Opatije Miklos Takacs zahvalio je na velikoj počasti koja mu je ukazana, dok je Oleg Mandić, svojih 20.000 kuna novčane nagrade, odlučio pokloniti u humanitarne svrhe.
Osim nagrada i zahvalnica kojima su bili nagrađivani, i nagrađeni su darivali. Tako je David Kurti uime Foto Luigija, uručio gradonačelniku prvi primjerak autorske fotomonografije, posvećene lungomaru.
Liburnija.net: Dobitnici nagrade Grada Opatije...

Liburnija.net: Dobitnici nagrade Grada Opatije...


Veliku fotogaleriju pogledajte klikom na ovaj link
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Foto Luigi

error: Content is protected !!