FOTO: Dodijeljene nagrade najuspješnijim sportašima @ Lovran

Zoran Jurčić i ekipa seniora HNK Lovran primili priznanja općine. Fotogaleriju sa svečanosti pogledajte u nastavku teksta.

Lovran – Svečanom podjelom priznanja najboljim sportašima Općine Lovran u protekloj godini u hotelu Park i službeno okončana sportska 2012. godina. Marina Mavrinac Matulja, članica ŠRD ‘Zubatac’ i Joško Galović, član JK ‘Istra’ najbolji su sportaši u 2012. godini, a priznanja su uručena i najboljoj momčadi, seniorima HNK ‘Lovran’, kao i najboljoj ženskoj ekipi, u sastavu, Marina Mavrinac Matulja i Sonja Španjol iz ŠRD ‘Zubatac’. I ovoga su se puta među laureatima našli seniori HNK Lovrana koji su vođeni trenerom Vanjom Petrovićem u natjecateljskoj sezoni 2011/2012 više nego uspješno apsolvirali prelazak u viši rang natjecanja osvojivši na kraju sezone izvanredno drugo mjesto. Nagradu je iz ruku načelnika općine Lovran u ime prve ekipe primio kapetan Alen Kaligarić.

Također, priznanja su uručena i najuspješnijima u mlađim uzrasnim kategorijama. Iris Matulja (JK Istra), osvojila je nagradu u najmlađoj kategoriji, Edi Bertok (ŠRD Zubatac) dok je Jakovu Šumbercu iz istog kluba uručena nagrada do 21 godine. Najbolji trener u 2012. godini je Bruno Mavrinac (ŠRD Zubatac), a zaslužnim sportskim djelatnikom proglašen je Ivica Škec(ŠRD Zubatac i predsjednik ZSU Općine Lovran). Nagrade za doprinos i pomoć u razvoju lovranskog sporta pripale su Adrianu Markoviću, Zoranu Jurčiću i Tinu Matulji, a posebno priznanje dodijeljeno je BBK ‘Marun’, dok su za postignute sportske rezultate nagrađeni Frane Kinkela (TK Lovran), Luka Skokan (JK Istra) i Matea Kršanac (ŠSD Galeb).

HNK Lovran ovoga je puta imao još jedan razlog za slavlje budući da je nagradu za izniman doprinos razvoju lovranskog sporta primio dugogodišnji kapetan prve momčadi, igrač sa više od 500 odigranih službenih utakmica u plavo-žutom dresu te sadašnji sportski direktor i kapetan momčadi veterana Zoran Jurčić.

Nakon dodjele prigodnih nagrada, uslijedilo je druženje svih okupljenih uz prigodni domjenak, a fotogaleriju možete pogledati u nastavku teksta.

[nggallery id=536]

Marin Ružić / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi, Marin Ružić

error: Content is protected !!