FOTO: Domaća fešta 'Tomaševac 2010'

tomasevac_sm_festaOpatija – Happy birthday to you, happy birthday to you, happy bitrhday Tomaševac… Ovom pjesmom na raznim jezicima, mnogi su turisti i domaći poželjeli sretan rođendan, jubilarnoj 10. Domaćoj fešti na Tomaševcu.
Osim izvještaja koji možete pročitati u nastavku teksta, zavirite u fotogaleriju koju smo pripremili za vas.
– Odlično je bilo, oko tisuću ljudi je prodefiliralo preko Tomaševca, jako smo zadovoljni. Vidjeti sva ta poznate i nepoznate ljude kako se zabavljaju sjajan je osjećaj, rekao nam je Neven Varljen, jedan od organizatora fešte.
Na toplom pijesku Tomaševca, obljetnica fešte se je slavila uz Duleta i Bonacu, izvrsni band Fortunal iz Kraljevice, no ono što je posebno diglo publiku na noge je mlađahna i vesela plesna skupina Flash Dance Unit. Osim klasične ugostiteljske ponude, na Tomaševcu se je parićeval i veli brudet na mornarski način.
– U 21:30 kuhari hotela Ambasador oduševili su ponajprije najmlađe feštare. Uz zapaljene prskalice i uz pratnju muzike donesli su 10 krasnih sladoled-torti i podijelili više od 130 porcija, a zatim je gradonačelnik pozdravio sve prisutne, dodao je Varljen.
Ono što fešti na Tomaševcu daje posebne čari je i bogata tombola. Ovaj put, čast za izvlačiti tombole pripala je članici plesne skupine Flash Dance Unit. A tko ih je dodijelio podijelio je s nama Neven: – 3 nagradu Estetskog studija Neoli dodijelila je vlasnica Nataša Kršul, 2 nagradu (ulje na mediapanu Nade Popović Golob) dodijelila direktorica Katarine Line Katica Hauptfeld, a 1. nagradu, skuter od 50 kubika, sam ja dodijelio. Ponosni vlasnik novog skutera postao je poznati Opatijac – Arturo.
Jubilarnu 10. Domaću feštu Tomaševac podržali su:
Grad Opatija
Opatijaprojekt Hidro
Katarina Line
Nada Popović Golob
Estetski Studio Neoli
Durga – studio za bolji život
Zlatarna Toni
Urarska Radnja Matijević
Zlatarna Frederiko
Gostiona Istranka
Infolab
Liburnija.net
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Neven Varljen

error: Content is protected !!