FOTO: Donatorski ručak za korisnike usluga Crvenog križa – Kristijan Brko inicirao novu humanitarnu aktivnost GDCK Opatija

Akciju je pokrenuo mladi opatijski ugostitelj Kristijan Brko. Osim što je donirao je kompletne obroke koje je pripremio, osobno ih je i servirao korisnicima uz pomoć volontera GDCK Opatija. Fotogaleriju s jednog od proteklih druženja pogledajte na ovom linku

Opatija – Na inicijativu samozatajnog opatijskog ugostitelja Kristijana Brka iz hotela „Savoy“, dugogodišnjeg donatora Socijalne samoposluge GDCK Opatija, u kuhinji Gradskog društva Crvenog križa Opatija započela je nova humanitarna aktivnost – donatorski ručak za korisnike usluga Crvenog križa.

– Prvi ručak za 18 korisnika pripremili smo krajem studenog, a u naredna četiri termina do kraja prošle godine ukupno je s ručkom počašćeno 90 korisnika.

Poznati mladi ugostitelj Kristijan Brko donirao je kompletne obroke koje je pripremio i sam servirao korisnicima uz pomoć volontera GDCK Opatija. U ugodnom druženju s korisnicima i međusobnom upoznavanju ova nova aktivnost GDCK Opatija dala je novu dimenziju humanitarnoj djelatnosti i obogatila pozitivnim poticajem sve volontere, aktiviste i djelatnike GDCK Opatija. Pozitivan odjek ove humanitarne geste mladog ugostitelja već je rezultirao najavama novih donatora za ručkove u GDCK Opatija. Svi djelatnici GDCK Opatija neizmjerno su zahvalni ovom mladom i plemenitom donatoru te se nadaju da će to biti pozitivan primjer za darivanje potrebitih i od strane ostalih poslovnih subjekata, ali i da će nadalje poticati sve naše građane koji svojim dobročinstvima, volontiranjem i darivanjima Crveni križ čine onim što on u Opatiji jeste, kazala je ravnateljica GDCK Opatija, Đana Pahor uz napomenu da Kristijan Brko nastavlja s donacijom ručkova.

– Naš dragi donator planira održavati donacijske ručkove jednom tjedno i nadalje, a prvi na redu je najavljen za 26. siječnja, kada će ugostiti članove Kluba 100 kapi Crvenog križa Opatija.

Fotogaleriju s jednog od proteklih druženja pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!