FOTO Dora Pilepić nova Kraljica karnevala, pratilje Sanja Pešćica i Sara Puž stižu iz Kastva i Matulja

Prvom pratijom proglašena je Sanja Pešćica iz Pusnog odbora Spinčići, a drugom pratiljom Sara Puž iz karnevalske udruge „Zijat, sost, tancat i pit“ iz Matulja.

Rijeka – Maškare su preuzele vlast u Gradu Rijeci, a Riječki karneval dobio je novu Kraljicu. Ona je Dora Pilepić iz riječke karnevalske udruge „Siti i pijani“, koja je na večerašnjoj svečanosti kojom tradicionalno počinje Karnval u „gradu koji teče“ nagrađena i za najbolji scenski nastup.

Dora Pilepić ponijela je titulu jubilarne, 25. Kraljice Riječkog karnevala i preuzela plašt i krunu od prošlogodišnje „prve dame“ meštra Tonija, Nikol Marelje Bošnjak.

Uz Doru, izabrane su i dvije pratilje, obje iz liburnijskog kraja. Prvom pratijom proglašena je Sanja Pešćica iz Pusnog odbora Spinčići, a drugom pratiljom Sara Puž iz karnevalske udruge „Zijat, sost, tancat i pit“ iz Matulja.

Uz tri nagrađene kandidatkinje, za prestižnu titulu Kraljice karnevala natjecale su se i Tajana Saršon Radaljac iz Kunpanije z Halubja – Viškovo, Sara Kauzlarić iz K.G. Simo via tamo sa Zlobina te Sara Matošević iz K.U. Pom – F – Ri iz Rijeke.

Riječki Karneval Dobio Je Novu Kraljicu: Okrunjena Dora Pilepić Iz Grupe ‘Siti I Pijani’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!