FOTO: Doživljaj za sva osjetila – Brojni biciklisti okušali se u utrci kroz šumu Lužina @ Kastav

dozivljaj za sva osjetila kastav 2017 biciklijada (7)

Nakon subotnjeg predstavljanja sponzora, testiranja vrhunskih modela bicikala i natjecanja u digitalnoj fotografiji, u nedjelju se održala utrka ”XC Kastav Grand Finale”, koja se drugu godinu zaredom na ovoj lokaciji održava u organizaciji riječkog biciklističkog kluba ”Campetto” i Grada Kastva. Veliku fotogaleriju s biciklističkog druženja pogledajte na ovom linku

dozivljaj za sva osjetila kastav 2017 biciklijada (2)

Kastav – Brojne sudionike okupila je utrka kroz šumu Lužina održana proteklog vikenda, kao vrhunac dvodnevne manifestacije ”Doživljaj za sva osjetila” posvećene biciklizmu u Kastvu. Nakon subotnjeg predstavljanja sponzora, testiranja vrhunskih modela bicikala i natjecanja u digitalnoj fotografiji, u nedjelju se održala utrka ”XC Kastav Grand Finale”, koja se drugu godinu zaredom na ovoj lokaciji održava u organizaciji riječkog biciklističkog kluba ”Campetto” i Grada Kastva.

dozivljaj za sva osjetila kastav 2017 biciklijada (1)

– Cilj ove manifestacije je intenziviranje svijesti građana o važnosti cikloturizma, poticanje razvoja biciklističkih staza i popratne infrastrukture na ovim područjima, kvalitetna promocija aktivnog odmora, te podizanje svijesti građana o dobrobitima biciklizma i njegovom pozitivnom utjecaju na zdravlje, kazali su organizatori.

Veliku fotogaleriju s biciklističkog druženja pogledajte na ovom linku

dozivljaj za sva osjetila kastav 2017 biciklijada (5)

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak