FOTO: Druga Vološćanska noć u znaku divlje vaterpolo lige i fešte do jutra @ Volosko

voloscanska_noc_2016_zastoj_band_divlja_vaterpolo_liga_volosko_01

Najboljom se pokazala ekipa Familija, drugo mjesto osvojila je ekipa Kvarner Express ’84, a treće Ex Opatija, dok su još nastupile Orke, Kismočasmodasmo i Marendari. Fotogaleriju koju ćemo uskoro nadopuniti pogledajte na ovom linku

voloscanska_noc_2016_zastoj_band_divlja_vaterpolo_liga_volosko_1_01

Volosko – Za razliku od prve Vološćanske čiji su poslijepodnevni sati bili u znaku mališana i ‘Jadranskih susreta’ drugo izdanje popularne fešte u Voloskom, održane sinoć, obilježila su sportska nadmetanja u moru. Naime, nakon pune četiri godine, divlja vaterpolo liga ponovo je uzburkala more na plivalištu Vaterpolo kluba Opatija, a šest amaterskih ekipa odmjerilo je snage i pritom se dobro zabavilo.

Pred dobro ispunjenim tribinama, uz glasno bodrenje, najboljom se pokazala ekipa Familija, drugo mjesto osvojila je ekipa Kvarner Express ’84, a treće Ex Opatija, dok su još nastupile Orke, Kismočasmodasmo i Marendari.

divlja_vaterpolo_liga_volosko_2016_01

Osim slave i tapšanja po ramenu najbolje ekipe osvojile su bogate nagrade – veli pršut, kolut sira i deset litara vina. Uvertira u veselu feštu startala je uz Zumba summer dance show s Melitom Doričić te prigodnim kulturno umjetničkim programom nakon čega je uslijedila fešta uz sada već kultni Zastoj band. Uz bogatu ponudu ića i pića te nezaobilazno kukanju tj. prćenje po namašćenom palu po pršut druženje je nastavljeno do kasno u noć uz Maura Staraja i La bandu.

Fotogaleriju koju ćemo uskoro nadopuniti pogledajte na ovom linku

divlja_vaterpolo_liga_volosko_2016_1_01

N. Cvjetović / PodUČkun.net

error: Content is protected !!