FOTO Društvo “Naša djeca” Opatija – organak Lovran dodijelilo nagrade za dječja djela nesebične pomoći i solidarnosti

Nagrađeni su Jan Austin Galić za promoviranje dječjih prava i dječje participacije te sudjelovanje u kreiranju europskih politika za djecu i Novinarska skupina OŠ Viktora Cara Emina Lovran za humana djela.

Lovran – Povodom obilježavanja Dana Općine Lovran u Kući lovranskog guca Društvo „Naša djeca“ Opatija -ogranak Lovran održalo je Bajkaonicu namijenjenu mališanima iz lovranskog dječjeg vrtića.

Nakon Bajkaonice u vijećnici Općine Lovran održala se dodjela nagrada za djela nesebične pomoći i solidarnosti „…I dječja djela mogu promijeniti svijet“ u organizaciji Koordinacijskog odbora akcije „Općina Lovran prijatelj djece“. Nagrađeni su Jan Austin Galić za promoviranje dječjih prava i dječje participacije te sudjelovanje u kreiranju europskih politika za djecu i Novinarska skupina OŠ Viktora Cara Emina Lovran za humana djela.

Dodjeli nagrada prisustvovali su načelnik Općine Lovran Bojan Simonič i članovi Koordinacijskog odbora „Općina Lovran prijatelj djece“ koji su izrazili veliko zadovoljstvo činjenicom da mali Lovranci svojim djelima mijenjaju lokalnu zajednicu, ali i svijet.

 

 

error: Content is protected !!