FOTO: Druženje planinara uz briškulu i trešetu u planinarskom domu @ Poklon

Sudionici turnira na Poklonu

Sudionici turnira na Poklonu

Na turniru koji je održan u planinarskom domu Poklon na Učki sudjelovali su članovi planinarskih društva “Knezgrad” Lovran, “Bazovica” Rijeka, “Lisina” Matulji i “Kapela” Zagreb i domaćina “Opatija”. Fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku.. .

Poklon – Prošle subote, ove godine u organizaciji PD Opatija održano je takmičenje u briškuli i trešeti za planinare.

Najbolji natjecatelji!!!

Najbolji natjecatelji!!!

Turnir je prvenstveno osmišljen kao sadržaj za druženje planinara iz više planinarskih društava u čemu se je u potpunosti ispunilo očekivanja. Na turniru koji je održan u planinarskom domu Poklon na Učki sudjelovali su članovi planinarskih društva “Knezgrad” Lovran, “Bazovica” Rijeka, “Lisina” Matulji i “Kapela” Zagreb i domaćina “Opatija” Opatija.

U igri u kojoj je učestvovalo četrnaest parova prvo mjesto osvojili su Bjelan Mirko i Konić Ilija iz PD Knezgrad, druga je bila ekipa PD Opatija u paru Pašalić Ivan i Sanković Vojko, a treće mjesto osvojili su Kosmić Alen i Viskić Robert iz PD Knezgrad ispred Verbanac Lučana i Baković Ivane iz planinske skupine Bazovica iz Rijeke.

Na kraju svi su sudionici istakli svoje zadovoljstvo organizacijom susreta koji je protekao u ugodnoj atmosferi, fer i zanimljivom takmičenju. Bio je ovo “Prvi turnir va kartah”, kako je to ugravirano na medaljama pobjednika, koji su organizirali vrijedni članovi PD Opatija a nadamo se da će se održati i dogodine.

Fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku.. .

Boris Božić / PodUčkun.net
Foto: Mirjana Brumnjak

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net