FOTO: Duh Božića na prepunoj terasi Milenija – Vokalni studio Rijeka održao tradicionalni božićni koncert

bozcini_koncert_vokalni_studio_rijeka_milenij_hotel_opatija_2015

U više od dva sata omiljenih melodija brojnoj publici na terasi, ali i svima onima koji nisu uspjeli zauzeti mjesta i u koncertu su uživali uz Lungomare, zbor je pod ravnanjem Katarine Jurić pokazao svoje najbolje odlike i savršen osjećaj za muzikalnost. Fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

bozcini_koncert_vokalni_studio_rijeka_milenij_hotel_opatija_2015_1

Opatija – Milenij hoteli i ove su godine nastavili lijepu tradiciju i na najljepšoj opatijskoj terasi pripremili tradicionalni božićni koncert na kojemu je ovu nedjelju nastupilo tridesetak izvrsnih mladih pjevača okupljenih u mješoviti pjevački zbor Vokalnog studija Rijeka.

U božićno raspoloženje uveli su publiku svojom kreativnom i atraktivnom interpretacijom najpoznatijih svjetskih i domaćih božićnih melodija. U više od dva sata omiljenih melodija brojnoj publici na terasi, ali i svima onima koji nisu uspjeli zauzeti mjesta i u koncertu su uživali uz Lungomare, zbor je pod ravnanjem Katarine Jurić pokazao svoje najbolje odlike i savršen osjećaj za muzikalnost.

bozcini_koncert_vokalni_studio_rijeka_milenij_hotel_opatija_2015_2

Publika je s razlogom bila oduševljena i gotovo svaku izvedenu skladbu otpjevala zajedno s njima. Ovaj predivan koncert uljepšalo je i predivno sunčano vrijeme te se na terasi Milenija i ovaj puta tražilo mjesto više.

Fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!