FOTO: Dule i Antonio najbolji pred domaćom publikom @ MIK 2012.

Liburnija.net: Antonio Krištofić i Duško Jeličić Dule @ Opatija

Ove godine, festival Melodije Istre i Kvarnera, startao je u Opatiji Danas karavana MIK-a putuje preko Učke, a prva istarska štacija je Sveti Petar u Šumi. Veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta

Opatija – Opatijskoj publici najviše se dopala kompozicija “Čovek otrok je zavavek” (M.Staraj-A.Šaina/M.Staraj-M.Staraj), koju izvode Duško Jeličić Dule i Antonio Krištofić, dodjelivši joj 290 glasova. Na drugo mjesto, sa 109 glasova publike, plasirala se Klapa Sol, sa skladbom “Dalmacija di kvarner bušiva” (B.Barbir-B.Barbir-R.Grubišić), dok je trećeplasirana s 63 glasa bila Gina Picinić koja je izvela pjesmu “Si su došli” (A.Baša-A.Baša-A.Baša).

Ove godine, festival Melodije Istre i Kvarnera, startao je u Opatiji, a vremenske prilike su dopustile da se održi na velikoj Ljetnoj pozornici, za razliku od prethodnih godina kada se održavao u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Danas karavana MIK-a putuje preko Učke, a prva istarska štacija je Sveti Petar u Šumi. Veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta.

[nggallery id=268]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!