[FOTO] Đurologija nasmijala centar Gervais

Kako je proteklo druženje uz Branka Đurića Đuru provjerite u priloženoj galeriji…

Opatija – Prepoznatljivi, britki ”nadrealni” humor i duhovite opaske na svakodnevni život obilježile su nedavnu izvedbu komične predstave ”Đurologija”, svojevrsnog stand-up showa Branka Đurića. Đuro je svojim autorskim projektom u potpunosti opravdao status vrhunskog komičara, a centar Gervais odjekivao je smijeh.

Jedan od najpoznatijih regionalnih komičara na svoj je prepoznatljivi, duhoviti način predstavio svakodnevicu na ”ovim prostorima”, a u brojnim životnim situacijama koje je ”prepričao” Đuro prepoznali su se i članovi publike koji su na njih reagirali gromoglasnim smijehom.

Nakon Đurologije, Gervais je ugostio Festival znanosti, odnosno predavanja Đurđice Čilić i Branka Silađina, dok je ovog četvrtka, 20. svibnja od 20 sati, na rasporedu koncert Elvis Stanić Groupa koji će ovom prilikom opatijskoj publici ekskluzivno predstaviti potpuno novi materijal za vinilno izdanje. Nova glazba Elvis Stanić Groupa je na tragu tzv. “Prog-Jazza” i Jazz rocka, a bit će objavljena na LP izdanju tijekom ove godine.

Đurologija Nasmijala Centar Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!