FOTO: Dvije tisuće plesača rasplesalo Gervais i Opatiju – Uz natjecateljski dio, održan je i Mammas’ Show

Plesačice i plesači natjecali su se tijekom tri dana u trinaest plesnih disciplina u četiri dobne kategorije, a sudili su im poznati međunarodni suci. Pored natjecateljskog dijela, održano je i revijalno natjecanje Mammas’ Show, za skupinu 30+. Veliku fotogaleriju s gotovo dvije stotine fotografija pogledajte na ovom linku

Opatija – Dvije tisuće plesača okupiralo je Centar Gervais i Opatiju, koja je tijekom tri dana bila centar hrvatske plesne scene. Vesela atmosfera nabijena emocijama, rasplesani mladi ljudi iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine Austrije i Crne Gore i plesni događaj DanceStar poznat u cijelom svijetu postavili su Opatiju na plesnu kartu Hrvatske te poslali slike u sve dijelove svijeta.

Centar Gervais pucao je po šavovima ispunjen plesačima, plesačicama, mamama, tatama, bakama i mnogobrojnim zainteresiranim posjetiteljima.

Opatija je od 9. do 11. ožujka ugostila kvalifikacijski turnir jedne od najvećih svjetskih plesnih platformi DanceStar, a najbolji plesači plasirali su se na veliko svjetsko finale koje će se održati u svibnju u Poreču. Pokrovitelji su bili Grad Opatija i Turistička zajednica Grada Opatije, a domaćin Festival Opatija.

Plesačice i plesači natjecali su se tijekom tri dana u trinaest plesnih disciplina u četiri dobne kategorije, a sudili su im poznati međunarodni suci. Pored natjecateljskog dijela, održano je i revijalno natjecanje Mammas’ Show, za skupinu 30+.

Organizatori turnira istaknuli su da su vrlo zadovoljni uvjetima u Opatiji i u Centru Gervais, a riječi hvale imali su i sudionici natjecanja te stručni žiri, kao i mnogobrojni posjetitelji.

Kristina Tubić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!