FOTO: Dvije tisuće posjetitelja nazdravilo Novoj godini na terasi hotela Kvarner @ Opatija

novogodisnja_zdravica_hotel_kvarner_opatija_2015_1

Prema podacima Turističke zajednice, 1. siječnja u Opatiji je boravilo više od 4.300 gostiju, što je 15 posto bolji rezultat nego lani. Prema podacima Turističke zajednice, 1. siječnja u Opatiji je boravilo više od 4.300 gostiju, što je 15 posto bolji rezultat nego lani. Veliku fotgoaleriju Novogodišnje zdravice pogledajte na ovom linku…

novogodisnja_zdravica_hotel_kvarner_opatija_2015

Opatija – Tradicionalna novogodišnja zdravica na terasi hotela Kvarner u Opatiji okupila je danas točno u podne dvije tisuće ljudi kojima su najljepše želje za 2015. godinu na devet jezika prenijeli gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić te njihovi suradnici.

Uspješnoj novoj godini nazdravilo se pjenušcem iz čaša na kojima je ugraviran simbol Opatije – motiv poznatog kipa Djevojke s galebom, koje su svi posjetitelji zadržali kao jedinstveni suvenir i sjećanje na nezaboravni doček proveden u Opatiji.

novogodisnja_zdravica_hotel_kvarner_opatija_2015_2

– Hvala vam što ste i ovog puta za doček Nove godine izabrali upravo Opatiju, poručili su voditeljica Karmela Vukov Colić i ostali govornici na hrvatskom, engleskom, njemačkom, slovenskom, talijanskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom jeziku, nakon čega su čestitku univerzalnim ‘‘jezikom glazbe’‘ prenijeli i članovi Puhačkog orkestra Lovran.

Prema podacima Turističke zajednice, na samu Novu godinu u Opatiji je noćilo ukupno 4.300 gostiju, što je porast od 15 posto u odnosu na 1. siječnja prošle godine, i izvrsna najava još jedne uspješne turističke godine za destinaciju koja je lani proslavila 170 godina organiziranog turizma. Također, i Opatijski kukali su na svoj jedinstven način proslavili 2015. godinu, a izvještaj i veliku fotogaleriju donosimo uskoro…

Veliku fotgoaleriju Novogodišnje zdravice pogledajte na ovom linku…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!