FOTO: Dvostruka doza rocka – Pred mrkatom nastupio Elemental, u klubu Gervais Belfast Food @ Opatija

Vrhunac dana bili su koncerti zagrebačkog benda Elemental i mladog opatijskog banda Reinkarnacija na tržnici i grupe Belfast Food u klubu Gervais. Veliku fotogaleriju s koncerata pogledajte na ovom linku

Opatija – Dvostrukom dozom rock koncerata zaključen je bogat jučerašnji program Adventa u Opatiji, u sklopu kojeg su se tijekom čitavog dana odvijale brojne aktivnosti na mrkatu, ispred Šporera, na Ljetnoj pozornici te u klubu Gervais.

Tijekom dana, mališani su se zabavljali na radionicama na kupalištu Angiolina i u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer gdje je održana i potraga za darovima u organizaciji Društva „Naša djeca“ Opatija, a oni nešto stariji uživali su pred Šporerom u koncertima zbora Sempre Allegro iz Rijeke te Trija Minus One.

Vrhunac dana bili su koncerti zagrebačkog benda Elemental i mladog opatijskog banda Reinkarnacija na tržnici i grupe Belfast Food u klubu Gervais. Pristojan odaziv publike dodatno je začinio atmosferu pred mrkatom, gdje su Remi i društvo izveli najveće hitove iz svoje karijere, dok su standardno veseli „riječki Irci“ stvorili odličan blagdanski štimung specifičnom kombinacijom „zaljevsko-keltskog“ sounda. Sve to zabilježili su i naši fotoreporteri u velikoj galeriji dostupnoj na ovom linku.

Zabave neće nedostajati niti danas, na Badnjak, kada će se centar događanja preseliti pred Šporer, gdje će u večernjim satima, od 20 sat, nastupiti grupa Dellboys, a nakon toga publiku će sve do 1 sat iza ponoći zabavljati DJ Duck. Glazbom će odzvanjati i drugi gradski prostori – na terasi hotela Milenij od 12 sati nastupit će Love Runners Band, na terasi hotela Continental u isto vrijeme publiku će zabavljati Trio Swing, Katarina Jurić Duo nastupit će u restoranu Antica Osteria da Ugo od 18 sati, kvartet Sunset zasvirat će u hotelu Ambasador od 20 sati, a u isto vrijeme u kavani hotela Palace nastupit će Gordan Glavan.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!