[FOTO] Edvardu Primožiću uručena nagrada za životno djelo @ Lovran

Godišnja nagrada u području zdravstva pripala je Sanjinu Sirotnjaku, dok je godišnja nagrada u području sporta dodijeljena Jedriličarskom klubu Istra, a kako je protekla dodjela provjerite u velikoj fotogaleriji…

Eduard Primožić

Lovran – Prigodnom svečanošću u galeriji Laurus uručene su plakete dobitnicima općinskih nagrada. Nagrada za životno djelo u području tehničke kulture i sporta dodijeljena je Edvardu Primožiću, godišnja nagrada u području zdravstva Sanjinu Sirotnjaku, dok je godišnja nagrada u području sporta dodijeljena Jedriličarskom klubu Istra, povodom sedamdesete godišnjice rada kluba, a preuzeo ju je Mario Krizman predsjednik kluba.

Edvard Primožić se u svom kratkom obraćanju zahvalio na iskazanoj časti te se osvrnuo na iskustva koja je imao tijekom dugogodišnjeg rada u udrugama koji je i rezultirao dodijeljenoj nagradi. Nije propustio pohvaliti kvalitetnu suradnju koju su udruge u proteklom razdoblju ostvarile s Općinom Lovran.

Na jučerašnjoj podjeli, povodom Dana općine Lovran koji je bio ranije ovog mjeseca, prisutnima se prigodnom čestitkom obratio i općinski načelnik općine Lovran koji je istaknuo zadovoljstvo što su unatoč nepovoljnim okolnostima uspjeli organizirati dodjelu, koja je protekla iako u smanjenom obimu u svečanoj atmosferi. Nagrada za životno djelo je ipak najprestižnije priznanje koje Općina Lovran dodjeljuje.

Lovranskim Laureatima Uručene Općinske Nagrade

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!