FOTO: Ekipa ‘A jutra’ pripremila najbolji kotlić @ 5. Učkarska kotlijada

Prema odluci žirija, prvo mjesto osvojila je ekipa A jutra, koja je lani osvojila brončanu medalju, na drugo mjesto plasirala se ekipa Hazunfefer, dok je treće mjesto pripalo ekipi Hopsajmo. Nekoliko fotografija s kulinarskog druženja pogledajte na ovom linku

Učka – Peta tradicionalna Učkarska kotlijada održana je prekjučer poslijepodne ispred restorana Dopolavoro. Na kotlijadi svoje umijeće pripreme ovog slasnog jela pokazali su članovi 21 ekipe majstora kotlića koji su stigli iz svih krajeva ‘okol Učki’.

Nakon dugotrajne pripreme, kuhari amateri prezentirali su svoja jela iskusnom žiriju koji su činili Matea Čekada, Damir Jugo i Kristijan Kozmić, a spomenuti trio imao je težak zadatak među izvrsnim jelima odabrati ona najbolja.

Prema odluci žirija, prvo mjesto osvojila je ekipa A jutra, koja je lani osvojila brončanu medalju, na drugo mjesto plasirala se ekipa Hazunfefer, dok je treće mjesto pripalo ekipi Hopsajmo.

– Ovaj događaj ne bi bio moguć bez naših sponzora, a posebna zahvala ide članovima žirija koji su i ovaj put imali težak zadatak izabrati najbolja jela, istaknuli su organizatori.

Nekoliko fotografija s kulinarskog druženja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!