FOTO: Ekipa Lovačkog društva Lane pripremila najbolji kotlić @ 4. Učkarska kotlijada

Ekipa LD Lane slavi pobjedu

Ekipa LD Lane slavi pobjedu

Prema odluci žirija, prvo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog društva Lane, na drugo mjesto plasirala se ekipa Susedi, dok je treće mjesto pripalo ekipi A jutra. Nekoliko fotografija s kulinarskog druženja pogledajte na ovom linku

Pjesma posvećena subotnjem druženju (Arno Česen)

Pjesma posvećena subotnjem druženju (Arno Česen)

Učka – Četvrta tradicionalna Učkarska kotlijada održana je prekjučer poslijepodne ispred restorana Dopolavoro. Na kotlijadi svoje umijeće pripreme ovog slasnog jela pokazali su članovi dvadeset i pet ekipa majstora kotlića koji su stigli iz svih krajeva ‘okol Učki’.

Nakon dugotrajne pripreme, kuhari amateri prezentirali su svoja jela iskusnom žiriju koji su činili Doris Vlah i Luka Dančulović te Verica i Dragan iz već svima poznate kulinarske emisije. Spomenuti kvartet imao je težak zadatak među izvrsnim jelima odabrati ona najbolja.

Prema odluci žirija, prvo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog društva Lane, na drugo mjesto plasirala se ekipa Susedi, dok je treće mjesto pripalo ekipi A jutra.

4_uckarska_kotlijada_dopolavoro_2016_1_01

– Ovaj događaj ne bi bio moguć bez naših sponzora kojima se ovim putem zahvaljujemo. A to su OPG Anton Bernobić, Karlić tartufi i Barocco caffe, a posebna zahvala ide članovima žirija koji su i ovaj put imali težak zadatak izabrati najbolja jela, istaknuli su organizatori.

Nekoliko fotografija s kulinarskog druženja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!