FOTO: Ekipa Toledo pizzeria Jupiter po treći put osvojila Novogodišnji malonogometni turnir @ Opatija

6_novogodisnji_malonogometni_turnir_opatija_2016_5

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Glavaš iz Toleda, a njegov klupski kolega Ivan Jasprica najbolji je strijelac turnira. Franco Uni ponio je titulu najboljeg vratara (MNK Gorovo), dok su u najbolju petorku još ušli Manuel Rudela i Matko Videkić (obojica Caffe bar Tin). Veliku fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

6_novogodisnji_malonogometni_turnir_opatija_2016_2

Opatija – Ekipa ‘Toledo pizzeria Jupiter’ osvojila je prvo mjesto na nedavno održanom šestom Novogodišnjem malonogometnom turniru koji je okupio 16 ekipa, a iste su se natjecale za nagradni fond od 11.000 kuna. Drugo mjesto pripalo je ekipi Caffe rar Tin, treće mjesto osvojili su organizatori turnira i domaćini MNK Gorovo, a četvrto Caffe bar Merag.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Glavaš iz Toleda, a njegov klupski kolega Ivan Jasprica najbolji je strijelac turnira. Franco Uni ponio je titulu najboljeg vratara (MNK Gorovo), dok su u najbolju petorku još ušli Manuel Rudela i Matko Videkić (obojica Caffe bar Tin).

6_novogodisnji_malonogometni_turnir_opatija_2016_3

– Izrazito smo zadovoljni kvalitetom igre i organizacijom turnire. Ostaje jedino žal da smo ove godine zbog nedostatka vremena i prostora mogli održati turnir sa samo 16 ekipa što ćemo dogodine nastojati promijeniti. Ekipa Toledo Pizzeria Jupiter slavila je već treći put što dovoljno govori o njihovoj dominaciji. Gledatelji su mogli uživati u mnogim lijepim potezima ponajboljih malonogometaša u ovom djelu Hrvatske i zasigurno nisu kućama otišli razočarani, napomenuli su organizatori.

Veliku fotogaleriju s turnira pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!