FOTO: Ekipe ‘Trsat’, ‘Strelke’ i ‘Bjelac’ najuspješnije na šestom izdanju ‘Malonogometnog turnira 3 na 3“ @ Brseč

Za odličnu zabavu do kasno u noć ove godine bili su zaduženi dečki iz Zastoj banda i Mauro Staraj & La Banda dok je uvertira pripala Ervinu Mandiću aka. DJ Capo i harmonikašu Dejanu Jedretiću. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Brseču pogledajte na ovom linku

Brseč – Šesto izdanje ‘Malonogometnog turnira 3 na 3“, održano je prošle subote u Brseču, uz veliki broj natjecatelja, bogat zabavni program i odličnu posjećenost. Na turniru je sudjelovalo 16 muških ekipa, šest ženskih ekipa i tri dječje.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto ponovo je osvojila ekipa Trsat, koja je ujedno kao glavnu nagradu osvojila odojak, drugo mjesto pripalo je ekipi Lampadine iz Brseča (nagrada konobe Slamnjaki iz Sv. Jelene), treće mjesto osvojili su Purgeri iz Zagreba (nagrada poklon bon hotela Flanona, Vidikovac Plomin).

Ekipa Strelke, koja je osvojila i večeru u Lovranskom pubu, bila je najuspješnija u ženskoj konkurenciji, ekipa Goldiz Blondiz osvojila je drugo mjesto, a treće ekipa Ne znan s Pojan. Ekipa Bjelac u sastavu Josip Jakopović, Mauro Galović, Darian Hrelja i Maria Stroligo, bila je najbolja u dječjoj konkurenciji, a osim medalja osvojili su i konzumaciju u Fast foodu Buddy’s, drugo mjesto pripalo je ekipi Top Gear, a treće su osvojili Petešići. Mateo Frolja (Lampadine – Brseč) proglašen je za najboljeg strijelca turnira dok je Vedran Čubelić (Trsat) osvojio nagradu za najboljeg igrača.

Za odličnu zabavu do kasno u noć ove godine bili su zaduženi dečki iz Zastoj banda i Mauro Staraj & La Banda dok je uvertira pripala Ervinu Mandiću aka. DJ Capo i harmonikašu Dejanu Jedretiću. Također, u sklopu održavanja turnira, bili su izloženi trofeji koje je HNK Rijeka osvojila prošle godine, tako su svi zainteresirani imali prilike fotografirati se s djelićem riječke nogometne povijesti.

– Cijeli dan se igrao, mogu reći, onaj pravi kvartovski nogomet, a sve smo zaključili bakljadom, rekao je Luka Jedretić, predsjednikom Udruge građana Brseč.

– Hvala HNK Rijeka što se odazvao pozivu i što su trofeji stigli u Brseč. Velika je čast da imamo priliku organizirati ovaj događaj i nadamo se i vjerujemo da ćemo se i u nadolazećim godinama slikati s još puno pehara koje će osvojiti nogometaši Rijeke, rekao je Luka Jedretić.

I ove godine turnir je realiziran od strane udruge građana Brseč na čelu s predsjednikom Lukom Jedretićem te idejnim začetnikom turnira Daliborom Hreljom, a sve pod pokroviteljstvom Općine I Turističke zajednice Mošćenička Draga.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Brseču pogledajte na ovom linku

Staraj trio

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!