FOTO: Enrico Marotti pobjednik regate ‘Volosko Open 2015.’

regata_surfmania_volosko_2015

Regata se bodovala za Kup Hrvatske, klasa Funboard disciplina slalom, a učestvovalo je 29 takmičara iz Hrvatske i Slovenije. Fotogaleriju s regate pogledajte na ovom linku

regata_surfmania_volosko_2015_2

Volosko – Prošlog vikenda na regatnom polju u uvali Preluk održana je regata pod nazivom ‘Volosko Open 2015.’ koja se bodovala za Kup Hrvatske.

Održana su tri kompletna jedrenja, po tramontani snage od 11 – 15 čvorova, s eliminacijskim plovovima po grupama. Sva tri jedrenja su održana u subotu dok se u nedjelju radi nedovoljne jačine vjetra nije uspio održati niti jedan plov. Regata se bodovala za Kup Hrvatske, klasa Funboard disciplina slalom, a učestvovalo je 29 takmičara iz Hrvatske i Slovenije.

regata_surfmania_volosko_2015_1

Prvo mjesto osvojio je Enrico Marotti (DSNM Volosko), drugo Jan Kosmina (Jahtni klub Marina Koper), a treće Luka Ličan (Jadro Koper). U konkurenciji žena nastupile su dvije takmičarke, a Vedrana Brnčić (DSNM Volosko) bila je uspješnija od Katarine Pelivan (JK Podstrana). Također, ovo natjecanje se boduje ujedno i za prvenstvo kluba DSNM Volosko 2015. godine. U klupskoj konkurenciji najbolji je bio Enrico Marotti, drugo mjesto osvojio je Fernando Kirigin, a treće Igor Bakota.

Fotogaleriju s regate pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: DSNM Volosko

error: Content is protected !!