FOTO: Enrico Marotti pobjednik windsurf regate Volosko open 2013.

windsurf_regata_volosko_open_2013_preluk (4)

Regata se bodovala i za ovogodišne Prvenstvo kluba DSNM ”Volosko“, a najbolje rezultate ostvarili su Enrico Marotti, Fernando Kirigin i Igor Bakota. Kompletne rezultate I veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku teksta.

Volosko – Enrico Marotti, član DSNM-a ”Volosko“ pobjednik je ovogodišnjeg izdanja međunarodne regate Volosko open 2013 koja se u subotu i nedjelju održavala na akvatoriju uvale Preluk za daskaše u klasi Funboard kategorija Slalom.

windsurf_regata_volosko_open_2013_preluk (17)

Drugo mjesto zauzeo je Jan Kosmina (JK Marina Koper, Slovenija), dok se na treće mjesto plasirao Tonko Rameša (YC ”Kornati“ Murter). Po idealnim vremenskim uvjetima, jutarnjoj tramontani od 15 – 26 čvorova u konkurenciji 30 daskaša iz Slovenije i Hrvatske jedrile su se četiri kompletne serije. Enrico Marotti najbolji je bio Kupu Hrvatske, drugo mjesto osvojio je Tonko Rameša, a treće Ivan Lisičić (KJD ”Tri strijele“, Zagreb).

Regata se bodovala i za ovogodišne Prvenstvo kluba DSNM ”Volosko“, a najbolje rezultate ostvarili su Enrico Marotti, Fernando Kirigin i Igor Bakota, dok se u konkurenciji žena natjecala samo jedna takmičarka. Boje nježnijeg spola branila je Vedrana Brnčić (DSNM „Volosko“) koja je zauzela 19. mjesto u ukupnoj konkurenciji.

Windsurf regata Volosko Open 2013.
[nggallery id=995]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: DSNM Volosko

error: Content is protected !!