FOTO: Epizoda XX: Reinkarnacija – Izvrsnom svirkom otvorene jubilarne Barufe @ Opatija

Take it Dee Dee

Simbol novog početka s novim snagama je mlada opatijska hip hop grupa „Reinkarnacija, po kojoj ovogodišnje izdanje festivala i nosi ime „Epizoda XX: Reinkarnacija“. Veliku fotogaleriju s prve večeri Barufa pogledajte na ovom linku

Reinkarnacija

Opatija – Ljetna pozornica sinoć je ponovo ugostila Barufante nakon dugih pet godina pauze. Naime, jubilarne, 10. Barufe otvorene su nastupom Ramones cover banda ‘Take it Dee Dee’, nakon kojih su binu okupirali No Army, Iz@ Medošević & Borgie, One Piece Puzzle, Reinkarnacija i glavni band večeri – splitski TBF. Odlična atmosfera vladala je od prvog takta koje su izveli ljubitelji legendarnih Ramonesa, dok je cijela večer zaključena vrhunskom pričom umjetnika zdravog đira…

No Army

Ovogodišnje Barufe održavaju se na maloj pozornici, dok je djelić platoa velike ljetne pretvoren u mini prodajni sajam na kojem se mogu kupiti razne sitnice poput ručno rađenog nakita, ogrlica, narukvica, torbica, broševa i sl.

– Ovo su jubilarne 10. Barufe, a cijeli projekt traje već 15 godina. Ovoga puta one okupljaju sve one koji su i ranijih godina radili na njima, kao i neke nove generacije, rekao je Damir Tomić, idejni začetnik festivala.

TBF

Večerašnji line up otvorit će domaće snage tj. band Dellboys, zatim sljede Krematorium, Muhe bez Glave, My Buddy Moose, Moskva i Urban & 4. Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr, a blagajne na dan koncerta bit će otvorene od 19 sati na oba ulaza u Ljetnu pozornicu, a početak svirke najavljen je za 20 sati.

Veliku fotogaleriju s prve večeri Barufa pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!