FOTO: Fashion Theatre – modna revija u diskoteci Colosseum @ Opatija

fashion_theatre_modna_revija_diskoteka_colosseum_opatija (6)

Modnu reviju su posjetili brojni uzvanici od kojih je bila i specijalna gošća Elena Stefanovska – tv voditeljica iz Makedonije koja je iznijela svoje dojmove o modnoj reviji pred publikom.

Opatija – Diskoteka Colosseum u Opatiji ugostila je spektakularnu modnu noć u organizaciji Kristine Jezernik koja je ujedno i vodila program modne revije . Modna revija pod nazivom Fashion Theatre prva je službena revija ovakvog karaktera te ce se održavati i u drugim prostorima.

fashion_theatre_modna_revija_diskoteka_colosseum_opatija (10)

– Naziv potječe od Théâtre de la Mode (Fashion Theatre), koji je 1945. i 1946. godine bio touring izložba modnih lutaka, oko 1/3 ljudske veličine, izrađenih od najboljih pariških modnih dizajnera. To je bilo osnovano kako bi se prikupila sredstva za preživjele u ratu i pomoglo oživjeti francusku modnu industriju u razdoblju nakon Drugog svjetskog rata, kazala je organizatorica.

Na ovogodišnjoj Fashion Theatre večeri u Opatiji predstavile su se tri tri mlade i talentirane dizajnerice iz Crne Gore , Srbije i Hrvatske – Anna Ličina, Danka Karović i Nevenka Buzov, a dizajnerice su izuzetno bile zadovoljne i ponosne što su bile dio ovog projekta, jer su se kupnju njihovih kreacija zainteresirale mnogobrojne gošće.

Za glamurozne frizure pobrinule su se vješte ruke sjajne frizerke Snježane Tuhtan i Salona Aniks dok su make up preuzele vješte ruke crnogorske manekenke Slavice Nogulović koja je također bila jedan od prekrasnih modela, a uz nju kreacije su nosile Mia Mašić, Jasmina Radičević, Sanja Dobrić, Patricia Maria Šimić, Tamara Čančar…

Modnu reviju su posjetili brojni uzvanici od kojih je bila i specijalna gošća Elena Stefanovska – tv voditeljica iz Makedonije koja je iznijela svoje dojmove o modnoj reviji pred publikom.

[nggallery id=903]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Emil Požar

error: Content is protected !!