FOTO: Fernandu Kiriginu drugi mandat na čelu ŠSGO

ssgo_izborna_skustina_2015 (2)

Dopredsjednik ŠSGO je Aleksandar Monar (Pikado klub Gorovo), za članove izvršnog odbora izabrani su Dragutin Galina (Karate klub Opatija), Mario Šikić (Jedriličarski klub Opatija) i Franjo Dobrila (Tenis klub Klifton) koji je s posljednjim danom 2015. godine najavio odlazak u sportsku mirovinu i povlačenje iz Izvršnog odbora. Nekoliko fotografija s izborne skupštine pogledajte na ovom linku

Opatija – Prošlog četvrtka u dvorani Vile Antonio održana je izborna sjednica Skupštine Športskog saveza Grada Opatije. Od ukupno 43 članice (34 s pravom glasa), skupštini su prisustvovala 32 delegata klubova, od čega 21 s pravom glasa te je tako ustanovljen kvorum i sve donesene odluke bile su važeće.

ssgo_izborna_skustina_2015 (1)

Za novog predsjednika izabran je Fernando Kirigin s 20 glasova ‘za’ i jednim suzdržanim, dok su sva ostala tijela izabrana jednoglasno. Dopredsjednik ŠSGO je Aleksandar Monar (Pikado klub Gorovo), za članove izvršnog odbora izabrani su Dragutin Galina (Karate klub Opatija), Mario Šikić (Jedriličarski klub Opatija) i Franjo Dobrila (Tenis klub Klifton) koji je s posljednjim danom ove godine najavio odlazak u sportsku mirovinu.

Dušan Benko (ŠRK Ičići), Fedor Nalis (Karate klub Volosko) i Nevio Prtenjača (Jedriličarski klub Tramontana) činiti će Nadzorni odbor, a Zoran Škrokov (Boćarski klub Opatija), Milan Karas (Muški rukometni klub Opatija) i Adriano Rumora (ŠRK Jadran) stegovnu komisiju.

sportski_savez_grada_opatije_izborna_skupstina_2015_2

Mladen Kranjčec (KBK Opatija Fight Club), Zoran Uzelac (Tenis klub Opatija), Darko Furlan (DZŠR Marinovi prijatelji), Igor Puž (AK Opatija Motorsport) i Danijel Jerman članovi su komisije za vrhunski šport.

U svom obraćanju prisutnim članicama stari/novi predsjednik Saveza Fernando Kirigin zahvalio se na ukazanom povjerenju te ukratko rezimirao posljednje četiri godine. Tako je u posljednje četiri godine Izvršni odbor održao 41 sjednicu, dok se Skupština sastala 12 puta, a uz povećanje transparentnosti rada saveza uvedene su i brojne promjene u radu Saveza. Donesen je pravilnik o izboru i proglašenju najuspješnijih sportaša i sportskih djelatnika u gradu Opatiji, pokrenula se web stranica te promotivna kampanja na društvenim mrežama…

Nekoliko fotografija s izborne skupštine pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!