FOTO: Fešta kakvu Rijeka ne pamti – Krcato Korzo dočekalo prvi naslov u povijesti

U zrak je poletjelo stotine raketa, u rukama razdraganih navijača upalilo se stotine baklji. Najveća fešta u povijesti riječkoga nogometa i sporta uopće mogla je početi. Fotogaleriju dočeka šampiona pogledajte na ovom linku, a ostatak fotografija objavljujemo uskoro!!!

Rijeka – Spektakularan doček igračima i stručnom stožeru Nogometnog kluba Rijeka priređen je noćas na riječkom Korzu. Krcat Korzo dočekao je svoje šampione i povijesni naslov u gradu koji teče.

Nogometaši Rijeke stigli su u grad sat i pol iza ponoći, kada je ekipa na krovu turističkog busa krenula iz smjera Delte preko Rive do samog Korza. Razdragani navijači dočekali su ih na ulicama, a pjesma, baklje, konfeti pratili su igrače do bine. Voditeljski trojac Radio Rijeke, Joso Krmpotić, Robert Ferlin i Korado Vujnović, pozvao je redom sve zaslužne sa stvaranje nogometnog čuda na Kvarneru, pa su na binu pred desetke tisuća navijača prvo istrčali članovi stručnog stožera, zatim igrači te kapetan Mate Maleš s pokalom u pratnji Damira Miškovića s familijom i Matjaža Keka.

Zahvale, pjesma, najave, bakljade, suze i osmjesi. Posebna glazbena kulisa ispratila je Kekovo paljenje baklje, a melodija vječnih Avsenika odzvanjala je Korzom. Poseban trenutak za predsjednika Damira Miškovića bila je reprodukcija snimljene himne Lige prvaka, koju su odsvirali i otpjevali članovi orkestra i zbora HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke pod parolom – ‘HNK za HNK’.

Službeni dio proslave okončan je izvedbom arije Vincerò s balkona Radio Rijeke te spektakularnim vatrometom nakon čega je fešta nastavljena do ranih jutarnjih sati… Fotogaleriju dočeka šampiona pogledajte na ovom linku, a ostatak fotografija objavljujemo uskoro!!!

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!